Všestranný rad boilies s rýchlejším záberom. Pikantný a rybí variant. Boilies Rapid Excellent je vhodné aj na kratšie výpravy, keď nemáme čas zakrmovať a pomaly spúšťať kŕmne miesto. Vďaka použitým zložkám a vyváženému zloženiu ho však ryby ochotne prijímajú aj po niekoľkých dňoch. Vďaka použitiu R-FACTORU začína toto boilies fungovať krátko po vhodení do vody, ale pri vnadení vydrží až 24 hodín (v závislosti od podmienok konkrétneho miesta). Príchute jednotlivých druhov sú vždy výsledkom nášho vlastného vývoja, a preto majú na kapry nezameniteľný účinok.
RAPID NATURAL CONCEPT
Boilies Rapid Natural Concept sa vyrába pomocou novej výrobnej technológie a zariadení, ktoré patria medzi absolútnu špičku v Európe. Umožňuje nám masovo vyrábať boilies s rovnakými parametrami, štruktúrou a funkčnosťou, aké získate pri ručnej výrobe doma. Nová výroba nie je obmedzená hrubosťou komponentov a umožňuje aj pridávanie pravého ovocia, pečene a ďalších čerstvých ingrediencií. Samozrejmosťou je použitie čerstvých vajíčok vo všetkých vyrábaných boilies. Konzervácia a stabilizácia je v maximálnej miere založená na prírodných látkach a nespôsobuje žiadne zmeny vo vôni alebo chuti guľôčok. Novú generáciu spoznáte nielen podľa dodatočného loga Natural Concept na vrecku, ale aj podľa zaujímavého "prírodnejšieho" povrchu guľôčok. Teraz sú tiež ťažšie, hustejšie a majú presnejší priemer a tvar. Presne ako pri starostlivej domácej výrobe. To znamená výrazne dlhší dosah a vyššiu presnosť pri vnadení kobrou. V neposlednom rade si určite všimnete výrazne vyššiu výdrž guľôčok pri vnadení, ale pri zachovaní potrebnej funkčnosti guľôčok vo vode.
Kaprový guláš
Tento recept netreba predstavovať. Funguje naozaj rýchlo a chytá kapry prakticky všade, kam padne. Vysoko atraktívna aróma je kombinovaná s korením z trinástich 100% prírodných ingrediencií. Silná, pikantná chuť priťahuje kapry ako magnet. Je vynikajúca na silne zakalených vodách, pretože nezachytáva pach bahna. Použitie R-FACTORU podporuje stabilné uvoľňovanie atraktívneho signálu počas mnohých hodín.